Samsung objavljuje početak prodaje serije Galaxy S23 u Bosni i Hercegovini

Samsung objavljuje početak prodaje serije Galaxy S23 u Bosni i Hercegovini

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. saopštila je danas da su, nakon impresivnih rezultata u pretprodaji, njeni vodeći Galaxy S23 pametni telefoni dostupni kupcima u Bosni i Hercegovini, kao i širom svijeta. 

Serija Galaxy S22 je bila izuzetno uspješna prošle godine, sa više nego udvostručenim brojem narudžbi u pretprodaji u odnosu na seriju Galaxy S21. Ove godine, kupovina u pretprodaji je bila još veća, sa više od 60 posto korisnika koji su požurili da nabave novi Galaxy S23 Ultra.

„Sjajan odziv kojem svjedočimo govori da korisnici vole proizvode koji pomjeraju granice i pružaju im slobodu da izraze svoju kreativnost“, izjavio je TM Roh, predsjednik i direktor divizije za mobilno iskustvo u kompaniji Samsung. „Ovogodišnji broj narudžbi u pretprodaji odražava veliko povjerenje koje korisnici imaju u naš brend i potvrđuje da naša posvećenost revolucionarnim inovacijama i održivosti i dalje nailazi na dobar prijem kod korisnika.“ 

Na čelu sa modelom Galaxy S23 Ultra koji ima novi 200MP adaptivni senzor piksela i čuvenu ugrađenu S Pen olovku, serija Galaxy S23 – u kojoj su i modeli Galaxy S23+ i Galaxy S23 – predstavlja novu eru vrhunskog iskustva korištenja Samsung mobilnih telefona. Serija Galaxy S23 se odlikuje izuzetnim kamerama koje korisnicima daju slobodu da istražuju svoju kreativnost, najbržom mobilnom grafikom na svijetu zahvaljujući mobilnoj platformi Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy i privlačnim dizajnom kojim ova kompanija ide korak dalje na polju održivosti, sa više komponenti od recikliranih materijala nego u bilo kojem drugom Samsung Galaxy pametnom telefonu.  

Serija Samsung Galaxy S23 također pruža viši nivo mobilne bezbjednosti uz Samsung zaštitu od poruka. Ovaj moćni sandboxing alat preventivno štiti od napada preko poruka bez njihovog otvaranja. U pitanju je nova vrsta cyber napada gdje sam prijem slike može da ugrozi uređaj  – čak i bez reakcije korisnika. Samsung zaštita od poruka djeluje kao virtuelni karantin i registruje štetne slike kako biste primali samo one bezbijedne. Za više informacija o Samsung zaštiti od poruka posjetite Samsung Message Guard Protects You From New and Invisible Threats – Samsung Global Newsroom

Od 17. februara 2023. godine, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ i Galaxy S23 dostupni su preko operatera i prodavaca, u četiri mat boje inspirisane prirodom: fantomski crnoj, bež, zelenoj i boji lavande. 

Galaxy S23 u Bosni i Hercegovini prodaje se po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.919 KM, Galaxy S23+ po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.429 KM, a Galaxy S23 Ultra po preporučenoj cijeni od 2.829 KM.

S23 Ultra – Samsung Galaxy S23 Ultra | Specifikacije i kamera | Samsung BiH

S23 I S23+ – Samsung Galaxy S23 i S23 Plus | Specifikacije i kamera | Samsung BiH

Samsung također pokreće vizuelno interesantnu 3D bilboard kampanju u znak lansiranja serije Galaxy S23. Kampanja naglašava dizajn serije Galaxy S23 koji je inspirisan našom planetom. Počinje u Seulu, a u narednim sedmicama će krenuti i u drugim velikim gradovima širom svijeta.