Zašto za Z Flip4 kažu da je najbolji preklopni telefon na tržištu

Pametni telefoni godinama su postajali sve veći i veći, pa su sada pojedini toliko veliki da ih je nemoguće više čuvati u džepovima, a neki jedva stanu i u torbice koje žene danas nose. Kompanija Samsung našla je najbolje moguće rješenje za one koji žele da imaju telefon sa velikim ekranom, ali i da je telefon dovoljno mali da im može stati u džep ili torbicu.


Galaxy Z Flip4 telefoni pružaju elegantno rješenje upravo za taj problem, omogućavajući vam da nosite veliki ekran i iskoristite velike mogućnosti, bez potrebe za velikim džepovima i torbama. Z Flip4 telefoni pružaju veću fleksibilnost na poslu, kod kuće, ali i gdje god da se nalazite. U nastavku vam dajemo pet razloga zbog čega su Z Flip4 telefoni najbolji izbor za vas.
1. Džepna produktivnost
Galaxy Z Flip4 je mali telefon sa velikim poboljšanjima produktivnosti i prekrasnim dizajnom. Kada je otvoren ima ekran veličine 6,7 inča od ugla do ugla, dajući vam dovoljno prostora za efikasno obavljanje posla. Preklopljen, otprilike je upola manji od tipičnog pametnog telefona. Galaxy Z Flip4 je moderan, a istovremeno i izdržljiv zahvaljujući oklopnom aluminijumskom okviru, Gorilla Glass Victus+ ekranu i IPX8 vodootpornosti.
2. Funkcionalan i kad je preklopljen
Čak i kada zatvorite svoj telefon to ne znači da je posao završen. Uz Galaxy Z Flip4, vaš telefon ne mora biti otvoren da biste bili u toku. Vanjski poklopac je vaš centar za obavještavanje koji isporučuje informativna ažuriranja na svom ekranu osjetljivom na dodir. Poklopac je posebno koristan ako većinu dana provodite na sastancima. Informacije koje su vam potrebne dobijate na prvi pogled, bez ometanja. Također, možete odgovarati na pozive i SMS-ove bez otvaranja telefona. Poklopac vam može prikazati vremensku prognozu za dan, predstojeće događaje u kalendaru, vaše dnevne korake u Samsung Healthu, omiljene kontakte za trenutni poziv, vaš muzički player i druge prilagodljive widgete.
3. Ovladajte multitaskingom
Na Galaxy Z Flip4 telefonu možete pokrenuti i dvije aplikacije odjednom, a možete i odmah pristupiti svojim omiljenim aplikacijama sa Edge Panela i početi raditi u prikazu podijeljenog ekrana. Uredite Word dokument u ugrađenoj aplikaciji Microsoft Office dok referencirate e-poštu, jedan pored drugog. Budite na video pozivu u jednom prozoru dok pratite prezentaciju u drugom. Kada kolega potvrdi datum sastanka putem maila, jednostavno mu pošaljite pozivnicu iz kalendara.
4. Video pozivi
Videokonferencije su danas svakodnevnica za mnoge kompanije. Međutim, kada se povezuju sa pametnog telefona, korisnici imaju zadatak da drže uređaj pod pravim uglom kako bi bili sigurni da se mogu vidjeti. Zahvaljujući fleksibilnom faktoru forme Galaxy Z Flip4, sada možete koristiti hands-free postavljanjem uređaja u Flex Mode. Savijte ga pod savršenim uglom, spustite i pričajte slobodno. Osim toga, možete lako obavljati više zadataka u Flex modu tako što ćete pisati bilješke ili pregledati slajdove u donjoj polovini ekrana.
5. Snimite sadržaj bez upotrebe ruku
Snimite zanimljive sadržaje uz intuitivni sistem kamere Galaxy Z Flip4, koji snima oštre, stabilne fotografije i video zapise bez potrebe za stativom. Napravit ćete improvizovane selfije bez greške. U Flex modu, pregled ekrana poklopca omogućava snimanje bez upotrebe ruku, tako da možete snimiti cijelu scenu bez da vam ruka bude na putu. Portretni način rada je oštriji nego ikad s poboljšanom AI obradom, što vam omogućava da promijenite pozadinu i svjetlosne efekte kako biste se prirodnije spojili. Hyper-Lapse i Auto Framing olakšavaju snimanje najboljeg snimka pri prvom kadru.
Galaxy Z Flip4 donosi produktivnost džepne veličine za pokretanje velikih poteza za zaposlenike i mobilnost na radnom mjestu za poslodavce. Svaki tim će učiniti ponosnim što je produktivan u pokretu i pomoći će im da ostanu povezani gdje god da se nalaze.

Kompanija Samsung ima promociju 4-mjesečnog besplatnog probnog perioda usluge YouTube Premium. Ponuda se može iskoristiti od 10.8.2022. do 1.4.2023.
Više informacija pronađite na linku.

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s