Bespoke Jet: Neka vaša kuća odiše svježinom i čistoćom

Usisavanje životnog prostora većini ljudi danas je aktivnost koja ih umara, u kojoj ne uživaju i koju obavljaju samo zato jer stvarno moraju. Međutim, ima i onih kojima je usisavanje kao neka mala terapija uz koju odmore mozak, a pritom poslije imaju i čist dom.

Ne samo da je kuća na oko drugačija nakon usisavanja, nego se odmah može osjetiti i svježiji zrak, ali i zadovoljstvo jer smo se riješili nevidljive prljavštine, alergena i sitnih čestica koje se i ne mogu vidjeti golim okom, ali i dlaka od kućnih ljubimaca.
Međutim, ne može nas baš svaki ni usisivač riješiti svih navedenih „napasti“, stoga kada kupujemo usisivač za svoj dom trebamo birati onaj najbolji. Kao jedan od najboljih sigurno se u posljednje vrijeme ističe Samsung Bespoke Jet usisivač koji, osim što vam omogućava da uživate u besprijekorno čistoj kući, efikasno zadržava sitne čestice prašine što vazduh u prostoriji drži čistim, isto kao i podove.
Bespoke Jet dolazi u minimalističkom i kompaktnom dizajnu, sadrži brojne tehnološke karakteristike i All-in-One Cleaning Station™ postolje s kojim ovaj elegantni sadržaj predstavlja sveobuhvatno rješenje za čist dom. Novi Bespoke Jet bežični usisivač sigurno će podići čišćenje vašeg doma na novi nivo. Višeslojni sistem filtracije omogućava ispuštanje samo čistog zraka i stvaranje zdravog okruženja. Kako se zrak usisava, glavni ciklon odvaja velike čestice prašine, koje se zatim skupljaju u metalni mrežasti filter. Mikrofilter zatim hvata sitne čestice prašine, a na kraju filter za finu prašinu zadržava mikro prašinu koja lako može pobjeći. Svi dijelovi filtera su perivi tako da se mogu održavati higijenski čistima. All-in-One Clean Station™ postolje korisnicima tokom samog čišćenja osigurava higijenu u prostoriji. Kada je priključen, All-in-One Clean Station™ postolje omogućava efikasno pražnjenje rezervoara bez ispuštanja sitnih čestica prašine, a sve zahvaljujući Air Pulse tehnologiji. Također, automatski puni Bespoke Jet™ usisivač u isto vrijeme.
Bilo da se koristi na tvrdim podovima ili tepisima, Bespoke Jet™ pruža učinkovito čišćenje i stvara do 210W usisne snage, a sve zahvaljujući Samsung digitalnom inverterskom motoru. Uz Jet Cyclone sistem filtracije, korisnici mogu uživati u čistijem zraku i moćnoj usisnoj snazi. Sadrži visokoučinkovitu, multiciklonsku strukturu čime stvara optimalni put zraka za smanjenje otpora zraka i minimalan gubitak usisavanja prljavštine, a sve kako bi se higijenski zarobile sitne i za zdravlje štetne čestice prašine.
Tijelo Bespoke Jet usisivača teško je svega 1,44 kilograma, što je dovoljno lagano za manevrisanje i čišćenje cijele kuće i različitih površina poput namještaja za sjedenje, stolova, ormara, roletni na prozorima, stepenica, pa čak i onih teško dostupnih mjesta ispod kućanskih uređaja. Bespoke Jet sadrži bateriju velikog kapaciteta koja je dovoljno jaka da može nesmetano raditi do sat vremena. Dodatno, omogućava usisivaču 70 posto svojih izvornih performansi tokom i do 500 ciklusa.
Samsung Bespoke Jet usisivač savršen je izbor i za vlasnike kućnih ljubimaca jer im pomaže da dom održavaju svježim. Bespoke Jet je posebno napravljen da zadovolji potrebe vlasnika kućnih ljubimaca kad je u pitanju čišćenje doma i savršen je izbor usisivača i za vlasnike i za njihove krznene prijatelje.
Svi Jet proizvodi dolaze sa dijelom za kućne ljubimce koji kombinuje gumenu papuču i četke za lako uklanjanje nevidljive dlake kućnih ljubimaca. Pored toga, višeslojni sistem filtriranja usisava 99,99% čestica prašine i mikroprašine koje potiču od vaših kućnih ljubimaca, a stanica za čišćenje automatski prazni kesu sa prašinom, bubama i dlakom, čime sprečava razvoj bakterija – i tako čišćenje čini inteligentnijim i efikasnijim.

Bežični Bespoke Jet usisivač omogućava potpunu slobodu kretanja po prostoriji tokom čišćenja, a zahvaljujući mekom valjku Jet Dual četke olakšano je sakupljanje krupnijih čestica prašine sa tvrdih podloga. Kako je usisivač bežični, ne morate voditi računa o tome gdje vam se nalazi utičnica niti vući kablove za sobom.
Posjetite web stranicu za više informacija o uređaju Bespoke Jet Pet kako bi vaš dom sa kućnim ljubimcima uvijek bio svjež. https://www.samsung.com/rs/vacuum-cleaners/stick/vs9500al-vc-with-all-in-one-clean-station-white-vs20a95843w-ge/

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s