Upis treće generacije polaznika međunarodno certifikovane škole Represent Communications BiH

Agencija Represent Communications BiH ove godine upisuje treću generaciju polaznika međunarodno certifikovane škole na kojoj će najreprezentativniji domaći, regionalni i strani predavači prenijeti svoja dragocjena znanja i iskustva kroz 10 modula i tokom pet subota, počevši od septembra 2022. godine. Predavanja se odvijaju uživo u Sarajevu (prostorije Goethe kuće, Džidžikovac 5). 

Cijena i pogodnosti 

Cijena programa je 1.700 KM + PDV, s tim da je za rane prijave moguće ostvariti popust od 20%. Za fizička lica odobravamo i plaćanje na do šest rata! 

Više o programu 

Efektivna marketinška strategija je ključ uspješnog plasmana proizvoda i usluga u savremenom poslovnom okruženju, ali današnje strategije digitalne komunikacije zahtijevaju mnogo više od pukog informisanja javnosti. Bilo da razvijate vlastiti biznis ili želite bolje rezultate kao stručnjak za marketing i komunikacije, Content akademija će vam pomoći da naučite kako kreirati originalan, prepoznatljiv, zanimljiv i primijećen sadržaj. Omogućit će vam da razumijete šta pokreće vašu ciljnu grupu i kako da joj se obratite adekvatnim sadržajem prilagođenim auditoriju na različitim digitalnim platformama. 

Na predavanjima će biti riječi i o važnosti storytellinga, karakteristikama viralnog sadržaja, a vodimo vas i na put kroz svijet inbound marketinga i učimo tehnikalijama pisanja, proofreadingu i lektorisanju, kao i optimizaciji sadržaja za pretraživače. Vodeći se najboljim praksama, učimo vas korisnim alatima i web stranicama koje olakšavaju posao, a u skladu s aktuelnim trendovima, bavimo se i influencer marketingom, iz ugla brendova, ali i influencera. 

Svjesni važnosti ličnog brendinga na poslovnim društvenim mrežama, pokazat ćemo vam kako kreirati sadržaje za LinkedIn i jačati prisutnost na toj mreži, ali i otkriti tajne “social sellinga”. Učit ćete i o profesionalnim fotografijama i pravilima koja treba uvijek imati u vidu kada snimate fotoaparatom ili mobitelom, a sa vama ćemo podijeliti i savjete o svjetlu, filterima, montaži, najboljoj kompoziciji za različite platforme. 

Da sav taj trud ne bi prošao nezapaženo, govorit ćemo i o ulozi ključnih riječi, kategorisanja, tagova, opisa i pružiti vam osnove o Google analitici i praćenju saobraćaja na web stranici. Dio predavanja bit će posvećen videu i animaciji kao atraktivnim formatima za bolju vidljivost korporativnih tema. 

Info o organizatoru 

Content akademiju organizuje PR, digital i content agencija Represent Communications BiH, koja je dio Represent Systema, vodeće PR i digitalne agencije na Balkanu i afilijacije svjetske mreže Weber Shandwick. 

Detaljnije o Content akademiji: Content akademija

Prijaviti se mozete i putem: PRIJAVA