Xiaomi 12 Ultra dobija rijetku crvenu naljepnicu?

Crveni krug sa Leica imenom će najvjerovatnije da se nađe na novom najjačem Xiaomi telefonu, modelu 12 Ultra, piše Sparrownews. Leica logo je simbol identiteta i rijetko se viđa na telefonima. Primjera radi, kompanija Huawei koja je godinama sarađivala sa njemačkim proizvođačem, imala je Leica oznake na svojim telefonima, ali nikada crveni krug, ni na jednom telefonu.

Čuveni bloger Digital Chat Station nedavno je najavio da će novi Xiaomi telefon imati Leica oznaku na sočivu. Naime, Leica autorizacija logotipa je veoma striktna, pa je zaista pravi podvig ukoliko Xiaomi uspije da dobije ovu oznaku na svom telefonu.

Carl Zeiss

Vodeći Vivo telefoni imaju Carl Zeiss plavu markicu na svom vodećem X80 modelu, što će značajno uticati na prepoznatljivost novog vodećeg Vivo telefona na tržištu. Slično važi i za Xiaomi, jer će crvena Leica oznaka sigurno doprinijeti prepoznatljivosti kada je kamera nove serije Xiaomi telefona u pitanju.

Naravno, nije sve u markicama i naljepnicama, pa se nadamo da Xiaomi radi i na svom kamera modulu od kojeg zaista očekujemo samo najbolje u svakom pogledu.

Za sada znamo da će Xiaomi 12 Ultra imati keramičko kućište, kao i da će ponuditi crni kožni poklopac leđa, po čemu će se svakako izdvajati od konkurencije.

Izvor: Benchmark.rs