Kamere za Honor 50 nagoviještene u zvaničnim trejlerima

Kamere za Honor 50 nagoveštene u zvaničnim tizerima


Honor 50 serija će biti predstavljena 16. juna, a kompanija je sada konačno otkrila kako će telefoni izgledati na poleđini. Linija će imati dva kruga na poleđini – jedan za glavnu kameru i drugi za prateće senzore.

Telefon sa promotivnih fotografija ima tri dodatne kamere, što sugeriše da je u pitanju Honor 50 Pro+ koji je korak iznad Honor 50 Pro i najjači je model u liniji.

Druga fotografija otkriva da će glavna kamera imati 100MP+ senzor, koji bi mogao biri 108MP model sa Honor 50 Pro telefona. Očekuje se i podrška za 100W punjenje, što će biti prvi put za sada samostalni brend, kao i 10-bitni ekran sa podrškom za milijardu boja.

h2_138.jpg


Ono što svi očekuju, jeste da Honor 50 serija stigne sa podrškom za Google Services, što je i glavni razlog zbog kojeg se brend osamostalio i nije više pod okriljem kompanije Huawei.

Softver u kombinaciji sa Snapdragon 888 čipsetom bi Honor 50 premijum telefone mogao načiniti značajnim konkurentom drugim proizvođačima na tržištu, a naredne nedelje ćemo saznati šta je Honor konkretno spremio.

Izvor GSM Arena/Benchmark.rs