Expanscape prikazao laptop sa sedam displeja

Ukoliko uobičajeno od kuće radite koristeći više monitora, a potom na poslu koristite samo jedan manji displej, to može biti pomalo iritantno i limitirajuće. Kompanija Expanscape ima rješenje ovog problema, u vidu prototip laptopa pod nazivom Aurora 7.

Ono što Aurora 7 laptop izdvaja od drugih modela jeste da stiže sa sedam sklopivih displeja. To znači da, kada se otvori laptop, korisnik će moći da vidi sadržaj na sedam ekrana. Postoje četiri ekrana regularne veličine, dva manja sa svake strane i jedan ugrađen ispod tastature.

Kompanija Expanscape naglašava da je u pitanju prototip, ali istovremeno ima namjeru i da prodaje ove laptopove. “Expanscape će proizvoditi i prodavati i iznajmljivati naše prototip laptopove čak i pije nego što budu finalizovani, jer vidimo da postoji potražnja za ovakvim uređajima u DevOps, SecOps, CyberSecurity i drugim oblastima.

Zanimljivo je da je 2017. godine Razer prikazao Project Valerie, laptop sa tri ekrana. Međutim ovaj model nikada nije zvanično objavljen niti pušten u prodaju.

Izvor: Ubergizmo/benchmark.rs