Počinje zvanična prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Bosni i Hercegovini

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je na domaćem tržištu početak zvanične prodaje novih modela iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu The Frame i The Serif. Ove modele karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi vještačke inteligencije koje svaku sliku unaprjeđuju do 4K kvaliteta.

The Serif_2

Model The Frame namijenjen je prije svega zaljubljenicima u umjetnost, sa izraženim osjećajem za estetiku. Ovaj uređaj pretvara svaki dom u galeriju, zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po izboru, kao i specijalnom režimu koji omogućuje prikazivanje više od 1.200 vrhunskih umjetničkih djela iz jedinstvene Samsung Art Store prodavnice kada je televizor isključen. Ova umjetnička platforma se konstantno dopunjuje i novim djelima te omogućuje da imate sopstvenu zbirku radova iz mnogobrojnih svjetskih muzeja, u samo jednom jedinom okviru. Od klasičnih remek-djela slikara kao što su Van Gog i Klod Mone, preko svjetski poznatih fotografija, pa sve do moderne i apstraktne umjetnosti – svaki korisnik ima mogućnost da izabere djelo koje će krasiti njegov životni prostor te da ga promijeni onog momenta kada se zasiti i poželi da svom domu podari novi izgled. Korisnici mogu uživati i u sopstvenim fotografijama, kao što su porodični portreti velikog formata, budući da se slike sa telefona ili USB Flash Drive-a veoma lako prebacuju na The Frame televizor.

The Frame_2

Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame posjeduje samo jednu tanku, neprimjetnu vezu koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja. Dolazi u crnoj, bijeloj i bež boji i savršeno se uklapa u svaki enterijer, bilo da je uključen ili isključen. Uz ovaj model televizora, korisnici mogu pokazati i lični osjećaj za estetiku i umjetnički ukus, bez prikrivanja zidova mnoštvom slika i fotografija, već njegovanjem minimalizma i odmjerenosti.

Pored The Frame televizora, u ovogodišnjoj ponudi Lifestyle modela je i The Serif, koji će u BiH biti predstavljen u dvije boje – nebeskobijeloj i nebeskoplavoj. Da se ovaj televizor ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih priznanja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može pomjerati po sobi. Karakteriše ga i odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može birati hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi, ili će stajati samostalno.

Living

Samsung je ovom modelu dodao NFC i AirPlay2 opcije povezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povezati. Dodatno, AirPlay2 opcija omogućuje jednostavno uparivanje sa Apple uređajima, uz korištenje praktičnih funkcija, poput preslikavanja ekrana.

The Serif_1

Oba modela dolaze sa Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja obezbjeđuje stopostotnu vidljivost boja sa više od milijardu nijansi, za besprijekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste. Pored toga, vještačka inteligencija unaprjeđuje i prilagođava kvalitet prikazane slike 4K kvalitetu, bez obzira na trenutnu rezoluciju ili izvor sa koga se sadržaj reprodukuje. The Serif ima i sposobnost da detektuje promjenu količine svjetlosti u prostoriji i podesi optimalno osvjetljenje, zahvaljujući funkciji Prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko.

U BiH će The Frame biti dostupan sa dijagonalama od 32 do 75 inča, sa početnom cijenom od 1.099 KM, dok će The Serif biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, a početna cijena iznosi 1.999 KM.

Više informacija o Samsung Lifestyle 2020 televizorima možete pronaći na: https://www.samsung.com/hr/tvs/the-frame/highlights/ i https://www.samsung.com/hr/tvs/the-serif/highlights/ .