Sony Soundcheck

Pravite događaj na otvorenom i niste sigurni kako ćete obezbijediti muziku? Zvuk na mobitelu Vam jednostavno više nije dovoljan? Neka Vam mobitel služi da se spojite s nekim od Sony bežičnih zvučnika velike snage, jednostavno preko Bluetooth-a ili NFC-a i prepustiite se melodiji svojih omiljenih pjesama. Model Sony MHC V82D nudi opciju ZVUK od 360°, gdje god da se nalazili kvaliteta zvuka vas prati!

MHC_V82D

Zabavite sve sudionike – uz dva ulaza za mikrofon zajedno sa svojim gostima pjevajte uz omiljene melodije. Ako želite, dodati možete i dozu rock'n’ rolla povezivanjem gitare s jednim od ulaza i korištenjem sistema kao pojačala za gitaru.

Model XB60 oduševiti će Vas jačinom svog bass-a, trajanju baterije i do 14 sati bez prekida uz mogućnost jednostavnog ponovnog punjenja baterije, te svjetlima kao da ste u klubu.

GTK_XB60

Pored Sony sistema velike snage, Sony bežične slušalice sa opcijom blokade buke, za one koji više preferiraju “tišinu”. Uživajte samo uz muziku zahvaljujući blokadi buke koja minimalizira veću količinu pozadinske buke nego ikad dosad. Isprobajte koliko slušalice mogu biti pametne uz naprednu tehnologiju blokade buke kao što je prilagodljiva kontrola zvuka te praktičnost pametnih funkacija, uključujući Quick Attention, kompatibilnost s glasovnim pomoćnikom i kontrolu dodirom

WH-1000XM3