Praktične funkcije Galaxy S10 uređaja koje će vam olakšati život

Jeste li ikad u jednoj ruci držali nešto važno i pokušavali koristiti telefon sa drugom? Optimizirani „one-handed mode“ na Galaxy S10 uređajima ima spremno rješenje za ovakve situacije. Uz ovu korisnu funkciju sada istovremeno možete kuhati i provjeriti recept na telefonu. Korisno, zar ne?

1. Uklanjanje navigacijske trake za još bolje korisničko iskustvo

Još jedna praktična funkcija Galaxy S10 uređaja je Full-screen gestures kojom možete ukloniti navigacijsku traku na dnu ekrana i tako maksimalno iskoristiti svoj AMOLED ekran od ivice do ivice.

2. Uzmite pametnu pauzu uz koju nećete propustiti važna upozorenja

U užurbanom svijetu sve više korisnika na svojim uređajima koristi funkciju „ne ometaj“, koja isključuje sve pozive i upozorenja. Kako ne biste propustili važne obavijesti, Galaxy S10 uređaji vam omogućuju pametnu pauzu uz koju će se blokiranje poziva i upozorenja samo isključiti. Npr. privremeno isključivanje zvuka omogućit će vam da sami odlučite koliko dugo će vam telefon ostati isključen. Nakon što završite sa sastankom ili se ujutro probudite, uređaj će se automatski vratiti na prethodne načine zvuka.

3. Pametna i prilagodljiva ušteda energije

Sa načinom rada Adaptive power saving telefon će maksimizirati vijek trajanja baterije tako da će korištene aplikacije održavati, a neiskorištene sprječavati da troše bateriju u pozadini. Ova funckija pametne uštede energije posebno je korisna kod gledanja videozapisa, igranja igrica ili odlaska na iznenadne izlete koji zahtijevaju dugo korištenje telefona.

4.Inteligentne funkcije za profesionalne fotografije

Galaxy S10 uređaji uz pomoć inteligentnih funckija omogućuju napredne postavke kamere bez potrebe za ručnim odabirom. Uz opciju Shot Suggestion sa lakoćom možete napraviti profesionalnu fotografiju. Idealna je kada želite fotografisati osobu, prirodu i krajolik budući da nudi automatske preporuke za kompoziciju fotografije i preciznije obrađuje pojedine scene.

5. „Wow“ efekt fotografije uz funckiju Grid Lines

Sve koji obožavaju fotografisati hranu posebno će oduševiti funkcija Grid Lines koja signalizira držite li telefon dovoljno ravno. Također, ova funkcija je idealno rješenje i za vlogere jer pomaže osigurati da videozapisi snimljeni na selfie sticku ili sličnom uređaju budu stabilni. Kombinacijom ove i drugih pametnih funkcija kamere kreirajte fotografije koje će imati onaj savršeni “wow” efekat.

6. Efekti za savršenu fotografiju

Jeste li znali da umjetna inteligencija (AI) na Galaxy S10 uređajima može uređivati vaše fotografije za vas? Funkcija Stil inteligentno analizira vašu fotografiju i osigurava razlikovanje subjekta od pozadine, a pritom koristi različite živopisne efekte bez potrebe za instaliranjem posebnih aplikacija.

 7. Prenesite svoju poruku emotikonima

Galaxy S10 serija donosi poboljšano iskustvo AR Emojia uz novu funkciju Mini Motion koja koristi naprednu tehnologiju za praćenje pokreta. Ova funkcija vam omogućuje da stavite svoje emocije u pokret i prenesete poruku emotikonima koji slijede vaše kretanje i izražavanje, pri čemu je moguće otkriti čak i najmanje promjene lica.