Samsung nudi olakšice za popravke na telefonima kojima je istekla garancija

Display_2[8275]

Kompanija Samsung najavila je da će korisnici flegšip uređaja u Bosni i Hercegovini moći da povoljnije zamijene ekran, ako je potreban vangarantni popravak. Cilj je da se korisnicima omogući rješavanje najčešćih problema i pomogne im se oko popravki, sa popustom od 40 do 60 KM. Tačnije, promocija uključuje subvencioniran popravak fizičkog oštećenja ekrana unutar garantnog roka od dvije godine, kao i bilo kakav defekt ekrana nakon isteka garantnog roka.

“Sigurnost, zadovoljstvo i briga o korisnicima su oduvijek prioriteti kompanije Samsung. Trudimo se da brinemo o potrebama naših kupaca i pružimo im kvalitetnu uslugu. Neovlaštene popravke naših telefona mogu napraviti veliki problem ili čak stvoriti novi te na taj način pokvariti ukupno korisničko iskustvo i zadovoljstvo. Želimo da naši kupci budu sigurni i oslone se na našu podršku, čak i u slučajevima kada nehotice slome svoj telefon. Ovakvim konkurentnim cijenama trudimo se da im pružimo najbolju moguću podršku, čineći ih sigurnim, jer će sa sigurnošću znati da dobijaju naše ovlaštene dijelove, ali i da će njihovi uređaji funkcionisati kao potpuno novi”, rekao je Min Ho Bae, voditelj Odjela službe za korisnike za regionalni ured Samsunga.

Cijene sa (posebnim) popustom za popravke telefona čija je garancija istekla, odnose se na Galaxy S7 edge, Galaxy S8 i S8+, Galaxy Note8 i Galaxy S9 i S9+ uređaje. Usluga i popust za navedene uređaje biće mogući kod 12 regionalnih ovlaštenih partnera kompanije Samsung. U Bosni i Hercegovini je usluga dostupna od 1. jula do 31. decembra, kod partnera Roaming Electronics, Kimtec i Agramservis.